Τρίτη 17 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εξορμήσεις του ΚΚΕ σε στρατόπεδα

Από τη χτεσινή εξόρμηση
Από τη χτεσινή εξόρμηση
Εξόρμηση με την ανακοίνωση του ΚΚΕ για να ενημερώσουν το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετεί σε στρατόπεδα της Αττικής, σχετικά με την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, πραγματοποίησαν κλιμάκια του Κόμματος, χτες, Δευτέρα 16 Ιούλη.

Εξορμήσεις έγιναν στο Κέντρο Εκπαίδευσης «Παλάσκας» του Πολεμικού Ναυτικού, στο Στρατόπεδο «Καποτά» στο Μενίδι, στο Στρατόπεδο «Σακέτα» στον Καρέα και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο.

Στο Στρατόπεδο Παπάγου, στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, έγινε εξόρμηση από κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Νίκο Παπαναστάση, αντισυνταγματάρχη εν αποστρατεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στοιχείων όσων συμμετείχαν στην εξόρμηση, παρότι είχε προαναγγελθεί ότι θα γίνει και ποιος θα είναι ο επικεφαλής του κλιμακίου. Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που συμμετείχαν στην εξόρμηση αντέτειναν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να ενημερώνουν με την ανακοίνωση του Κόμματος τους στρατιωτικούς που εξέρχονται από το στρατόπεδο, όπως συνέχισαν να κάνουν, και οι αστυνομικοί αποχώρησαν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ