Τρίτη 17 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επιτυχημένο τεστ για τον ΠΑΟΚ

Επιτυχημένο θεωρείται το τεστ δυνάμεων του ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη πρώτη αναμέτρηση με τη Βασιλεία (24 Ιούλη) για τον 2ο γύρο των προκριματικών στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 2-1 της Ντε Γκράαφσαπ σε φιλικό αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασία τους στην Ολλανδία. Μάλιστα, το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα κατάφερε να βγάλει επιτυχημένα έναν αγώνα που περισσότερο θύμιζε επίσημο παιχνίδι - με πάθος, ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα - παρά φιλικό έκανε ακόμα πιο χαρούμενο τον τεχνικό της, Ραζβάν Λουτσέσκου. Οπως είπε χαρακτηριστικά, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ξύπνησε τους παίκτες του ενόψει Βασιλείας. Για τον ΠΑΟΚ σκόραραν οι Μάτος (35'), Πρίγιοβιτς (44') ενώ για την ολλανδική ομάδα ο Τάμασεντ (33').

ΑΕΚ: Σε προχωρημένες επαφές φέρεται να είναι η ΑΕΚ για την απόκτηση του Λούκας Πογέ από την Τορίνο και του Πονσέ από τη Ρόμα για τις θέσεις του φορ και του εξτρέμ αντίστοιχα. Μάλιστα, ο δεύτερος αποτέλεσε εξαρχής στόχο της Ενωσης, ωστόσο αν και η υπόθεση φάνηκε να ναυαγεί το προηγούμενο διάστημα, ξανάνοιξε με προτροπή και της ιταλικής ομάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Εμφανίζοντας δύο πρόσωπα, ένα καλό μέχρι το 60' και ένα κακό από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι από τη βελγική Εουπεν με 3-2. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι στο α' μέρος χάνοντας αρκετές ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν. Ωστόσο στο β' μέρος οι πολλές αλλαγές σε πρόσωπα από τον τεχνικό Πέδρο Μάρτινς και σε συστήματα μετρίασαν την εικόνα, με αποτέλεσμα οι Βέλγοι να βρουν ευκαιρία να σκοράρουν με τους Πογιέ (61' & 84' πέν.) και Αμάνι (78'). Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Γκερέρο (48') και Τζούρτζεβιτς (90'+ πέν.).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ