Τρίτη 17 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Νότιας Λαμίας καλεί σε σύσκεψη στη Συνοικία Παγκράτι (ταβέρνα κεντρικής πλατείας), για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ.

-- Η KOB Ελάτειας καλεί στις 8.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Ευόσμου - Κορδελιού Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει στο πάρκο ΘΕΠΑΝ, Ελευθεριό - Κορδελιό (Κατσαντώνη - Παπαδιαμάντη, πρώην κοιμητήρια), προβολή της ταινίας του Λ. Βαρδαρού «Ούλοι εμείς, εφέντη».

Την Πέμπτη 18 Ιούλη:

-- Στις 9 μ.μ., στο Νεοχώρι Εύβοιας, σε συγκέντρωση στο «Κτήμα Κέκη», θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., κλιμάκιο της ΤΟ Ημαθίας θα περιοδεύσει στα χωριά Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι, Αγία Μαρίνα, για την ανάδειξη των θέσεων του ΚΚΕ, μπροστά στις εξελίξεις στην οικονομία, για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και τις καταστροφές που υπέστησαν οι αγρότες λόγω κακοκαιρίας.

Την Παρασκευή 20 Ιούλη, στις 9 μ.μ., οι Οργανώσεις Γαλατσίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στο πάρκο Λυσίου.

Το Σάββατο 21 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Στυλίδας καλεί σε λαϊκό γλέντι στην παραλία του Αχινού (κτήμα Νικολάου Γιώργου). Θα προηγηθεί ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org