Τρίτη 17 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, θα γίνει εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στον κλάδο της Υγείας - Πρόνοιας. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Νάνος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ για την Υγεία - Πρόνοια.

Την Πέμπτη 19 Ιούλη:

-- Στις 7 μ.μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Το βιομηχανικό προλεταριάτο, πρωτοπορία στον αγώνα της εργατικής τάξης, για την κατάργηση της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό». Θα μιλήσει ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος του ΓΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στη δημοτική αίθουσα Τυμπακίου Ηρακλείου, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Οι εξελίξεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.

Την Κυριακή 22 Ιούλη:

-- Στις 11.30 π.μ., η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ διοργανώνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Αμφιλοχίας (αίθουσα ΔΣ) εκδήλωση με θέμα: «Οι παραγωγικές δυνατότητες της Ελλάδας για την κάλυψη της διατροφής του λαού. Οι εξελίξεις στην κτηνοτροφία. Η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Θανάσης Κολιζέρας, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 12 μ., η ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνει στη Στυμφαλία εκδήλωση αφιερωμένη στη Μάχη της σοδειάς στη Στυμφαλία. Θα μιλήσει ο Γιώργος Λάμπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην πηγή Κεφαλαρίου.

-- Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και το Παράρτημα Μεσσηνίας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν στην εκδήλωση τιμής για τη μάχη της Χώρας. Στις 10 π.μ. θα γίνουν κατάθεση στεφάνων και προσκλητήριο νεκρών στο Μνημείο της μάχης, στο γεφύρι του Μανούσου. Στις 11.30 π.μ. ομιλία στο Πυργάκι από τον Σαράντο Κουκούμη (λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 8.30 π.μ. από την πλατεία της Υπαπαντής).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org