Τρίτη 17 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Νατάσσα Μποφίλιου στην Κρήτη

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν αυτό το καλοκαίρι, σε επιλεγμένους συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα αλλά και την Κύπρο, το «Ομορφο Ονειρό» τους.

Αύριο, Τετάρτη 18 Ιούλη, εμφανίζονται στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης και την Πέμπτη 19 Ιούλη στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά.

Η νέα παράσταση κλείνει το μάτι στο «Μπελ Ρεβ», την παράσταση που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την πρωτοτυπία, την τόλμη και τη μελωδικότητά της το χειμώνα που μας πέρασε και, τώρα, ο βασικός της πυρήνας παίρνει κάτι από το ελληνικό καλοκαίρι, προσαρμόζεται αναλόγως, αποκτά ένα πιο εξωστρεφές και φωτεινό πρόσωπο και φέρνει την αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου καθώς και τα τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου ακόμα μια φορά κοντά στους φίλους τους στην Ελλάδα.

Παίζουν οι μουσικοί: Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο), Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα), Αρης Ζέρβας (τσέλο), Γιώργος Κάστανος (κλαρινέτο, τενόρο σαξόφωνο), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, λάφτα), Γιώργος Μπουλντής (ηλεκτρικό μπάσο, κοντραμπάσο, synth bass).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org