Παρασκευή 13 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Η ΤΟ Ημαθίας του ΚΚΕ οργανώνει περιοδείες με θέμα τις θέσεις του Κόμματος γύρω από τις εξελίξεις στην οικονομία, το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, τις καταστροφές που υπέστησαν οι αγρότες λόγω κακοκαιρίας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Σήμερα Παρασκευή, στην κονσερβοποιία «Αλεξάντερ» στις 14.00 και στον Αγιο Γεώργιο στις 20.00. Αύριο Σάββατο, σε Καμποχώρι, Καλοχώρι και Επισκοπή Αλεξάνδρειας.

Τη Δευτέρα 16/7, στη 12 μ., ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» στην Αθήνα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Επίσης, σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 9 μ.μ., η ΤΕ Μεσσηνίας καλεί σε πολιτική συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του ΤΕΙ Καλαμάτας. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΤΕ Καβάλας διοργανώνει γλέντι στα Ποταμούδια, στην αυλή μπροστά από το 11ο Δημοτικό Σχολείο.

-- Στις 9 μ.μ., η ΚΟΒ Κηφισιάς - Ερυθραίας καλεί σε λαϊκό γλέντι στο ανοιχτό θέατρο Εργατικών Πολυκατοικιών Κάτω Κηφισιάς.

-- Στις 8.30 μ.μ., οι ΚΟ του 5ου Διαμερίσματος Αθήνας διοργανώνουν γλέντι στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα στη Λαμπρινή.

-- Στις 9 μ.μ., οι ΚΟ 7ου Διαμερίσματος Αθήνας οργανώνουν λαϊκό γλέντι στο πάρκο ΚΑΠΑΨ στους Ανω Αμπελόκηπους (Τριφυλίας και Λ. Μπέλλου).

Αύριο Σάββατο, οι Οργανώσεις Μπραχαμίου και Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ καλούν στο λαϊκό γλέντι που διοργανώνουν στις 9 μ.μ., στο πάρκο Ασυρμάτου στο Μπραχάμι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ