Πέμπτη 12 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Την Παρασκευή 13 Ιούλη, στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Αρκαδίας διοργανώνει στο Χάνι Κουλουρά στο Αστρος Κυνουρίας πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του ανακατασκευασμένου μνημείου προς τιμήν των μαχητών του ΔΣΕ της περιοχής και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

Οι Οργανώσεις Γαλατσίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν πολύμορφες εκδηλώσεις όλο τον Ιούλη, με το εξής πρόγραμμα: Σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, παρουσίαση του βιβλίου της Αλ. Κολοντάι «Το γυναικείο ζήτημα από την πρωτόγονη κοινωνία στη σύγχρονη εποχή».Αύριο Παρασκευή, στις 9 μ.μ., στο πάρκο Λυσίου, λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο των 100χρονων, μεταξύ των οποίων:

Τη Δευτέρα 16 Ιούλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Α' ΚΑΠΗ Ηρακλείου στον Μασταμπά, εκδήλωση με θέμα «Το δικαίωμα του αυτοαπασχολούμενου στην εργασία και τον ελεύθερο χρόνο». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος της ΚΕ για τους ΕΒΕ.

Την Τετάρτη 18 Ιούλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου, εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στον κλάδο της Υγείας - Πρόνοιας. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Νάνος, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του τμήματος της ΚΕ για την Υγεία - Πρόνοια.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org