Πέμπτη 12 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών

Με επιτυχία ξεκίνησαν χτες οι κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών, με τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας, παρά την προσπάθεια της εργοδοσίας του ΟΣΕ να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, αξιοποιώντας της προσωρινή δικαστική διαταγή απαγόρευσης των κινητοποιήσεων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η οριστική απόφαση για την προσφυγή της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένεται να εκδοθεί σήμερα, ενώ οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ υπογραμμίζουν ότι το καθοριστικό στοιχείο θα είναι έτσι κι αλλιώς η στάση των ίδιων των εργαζομένων, η αποφασιστική συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις.

Οι κινητοποιήσεις των σιδηροδρομικών περιλαμβάνουν τρίωρες στάσεις εργασίας (5 - 8 π.μ., 1 - 4 μ.μ., 9 μ.μ. - μεσάνυχτα) που συνεχίζονται αύριο Παρασκευή, τη Δευτέρα 16/7 και την Τετάρτη 18/7, ενώ κλιμακώνονται με 24ωρη απεργία στις 20 Ιούλη.

Η Γραμματεία Σιδηροδρομικών του ΠΑΜΕ έχει καλέσει τους σιδηροδρομικούς να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις με το αγωνιστικό πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ, να δώσουν τη μάχη ενάντια σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης και για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων με αυξήσεις στους μισθούς και εργασιακά δικαιώματα.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org