Παρασκευή 6 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Την Κυριακή 8 Ιούλη, η ΚΟ Νότιας Κυνουρίας καλεί στις 10.30 π.μ. σε εκδήλωση στο Γυμνάσιο Λεωνιδίου, στη μνήμη των εκτελεσθέντων πατριωτών από τους Γερμανούς το 1943. Θα ακολουθήσει πολιτική ομιλία, με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η θέση του ΚΚΕ για την πρωτογενή παραγωγή», με ομιλητή τον Θανάση Κολιζέρα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι Οργανώσεις Γαλατσίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν πολύμορφες εκδηλώσεις όλο τον Ιούλη, με το εξής πρόγραμμα: Τη Δευτέρα 9 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Μανδηλαρά, προβολή ταινίας. Την Πέμπτη 12 Ιούλη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας, παρουσίαση του βιβλίου της Αλ. Κολοντάι «Το γυναικείο ζήτημα από την πρωτόγονη κοινωνία στη σύγχρονη εποχή». Την Παρασκευή 20 Ιούλη, στις 9 μ.μ. στο πάρκο Λυσίου, λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική.

Την Παρασκευή 13 Ιούλη, στις 6.30 μ.μ., η ΤΕ Αρκαδίας διοργανώνει στο Χάνι Κουλουρά στο Αστρος Κυνουρίας πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του ανακατασκευασμένου μνημείου προς τιμήν των μαχητών του ΔΣΕ της περιοχής και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ