Πέμπτη 5 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Στους δρόμους χτες οι συνταξιούχοι της Θεσσαλονίκης

MotionTeam

Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων ενάντια στην πολιτική που λεηλατεί τις συντάξεις πήραν χτες οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης, με τη συγκέντρωση που οργάνωσαν στο Αγαλμα Βενιζέλου και την πορεία μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης. Με τις ομιλίες, τα πανό και τα συνθήματά τους, οι συνταξιούχοι απαίτησαν να καταργηθεί εδώ και τώρα ο νόμος 4387/16 («νόμος Κατρούγκαλου»), ενώ διεκδίκησαν την αναπλήρωση όλων των απωλειών που έχουν υποστεί τα προηγούμενα χρόνια.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Χρήστος Κολοβός, οργανωτικός γραμματέας της ΠΟΣ - ΟΑΕΕ, και ο Μανώλης Νικολαΐδης, εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Συνταξιουχικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης.

Ο αγωνιστικός «μαραθώνιος» των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, στο πλαίσιο του οποίου έχουν γίνει πάνω από 80 κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, συνεχίζεται την Τετάρτη 11 Ιούλη με παγκρήτια συνταξιουχική κινητοποίηση στον Αγιο Νικόλαο. Θα μιλήσουν ο Μανώλης Ραλάκης, γγ της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ, και ο Παντελής Τάτσης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΟΑΕΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org