Τετάρτη 4 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Συνεχίστε όπως μέχρι σήμερα»... την επίθεση στο λαό!

Με μοιρασμένους ρόλους, Τσίπρας και Μοσκοβισί «εγγυήθηκαν» τη συνέχιση των αντιλαϊκών μεταρρυθμίσεων, στήνοντας παιχνίδι στην πλάτη του λαού με το ενδεχόμενο αναστολής των περικοπών στις συντάξεις

  • Το «νέο κεφάλαιο» και η «καινούρια σελίδα» που επικαλέστηκε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Π. Μοσκοβισί, αναφερόμενος στις αποφάσεις του τελευταίου Γιούρογκρουπ για την Ελλάδα, αφορούν το κεφάλαιο και όχι το λαό. Αυτό δείχνουν οι δηλώσεις του, σε πλήρη αντιστοιχία με την κυβέρνηση, ότι το σύνολο των μνημονιακών νόμων και στόχων θα πρέπει να υλοποιηθούν απαρέγκλιτα, ενώ προετοιμάζονται και νέα μέτρα.
  • Πίσω από τα λόγια «συμπάθειας» για το λαό και τις δηλώσεις Μοσκοβισί ότι «οι δεσμεύσεις πρέπει να τηρούνται, αλλά δεν είναι ανελαστικές», αναφερόμενος στις ψηφισμένες περικοπές των συντάξεων, κρύβεται η προσπάθεια κυβέρνησης - ΕΕ να καλλιεργήσουν προσμονή στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα ότι μπορεί τάχα να προκύψει κάτι καλό αν βάλουν πλάτη στην επίτευξη των αντιλαϊκών στόχων και στηρίξουν τον αναπτυξιακό σχεδιασμό για το κεφάλαιο.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ