Τετάρτη 4 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ
Καθημερινές αγωνιστικές πρωτοβουλίες

Με τα τρακτέρ τους διαδήλωσαν οι αγρότες στην Πιερία
Με τα τρακτέρ τους διαδήλωσαν οι αγρότες στην Πιερία
Συγκέντρωση έξω από την Αντιπεριφέρεια Πιερίας πραγματοποίησαν χτες το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Κατερίνης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αγροτικού - Κτηνοτροφικού Συλλόγου Κατερίνης «Δήμητρα» και του Συλλόγου Κτηνοτρόφων «Αγιος Μόδεστος». Συναντήθηκαν με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σ. Μαυρίδου, στην οποία επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας για τη συνεχή κατρακύλα της τιμής του κρέατος και του αιγοπρόβειου γάλακτος, την αύξηση του κόστους παράγωγης, τις αθρόες εισαγωγές γάλακτος και τυροκομικών προϊόντων κ.ά.

Στο μεταξύ, σήμερα πραγματοποιείται η παμπελοποννησιακή συγκέντρωση μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων, στο σταθμό του ΟΣΕ στην Τρίπολη στις 9 το πρωί, έπειτα από απόφαση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου και των αγροτοκτηνοτροφικών συλλόγων μελών της.

Σήμερα, επίσης, Αγροτικοί Σύλλογοι από Ημαθία, Πέλλα και Αμύνταιο θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στη Βέροια, στις 10 το πρωί, ενώ η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, στη Λαμία, στην πλατεία Ελευθερίας (παλιά Νομαρχία), στις 11.30 π.μ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org