Τετάρτη 4 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Να ανακληθεί η απόλυση στη «Leroy Merlin»

Την απόλυση εργαζόμενης από το κατάστημα της επιχείρησης «Leroy Merlin» στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου καταγγέλλει η Τομεακή Οργάνωση Μεσογείων και Λαυρεωτικής του ΚΚΕ. Υπενθυμίζεται πως το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, σωματεία και φορείς της περιοχής προχώρησαν το περασμένο Σάββατο σε παράσταση διαμαρτυρίας στο κατάστημα της εταιρείας, διεκδικώντας την ανάκληση της απόλυσης.

«Η πολυεθνική "Leroy Merlin" απέλυσε εργαζόμενη με σκλήρυνση κατά πλάκας γιατί δεν ήταν "παραγωγική" στη δουλειά της. Αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα που έρχεται από το πολυδιαφημισμένο εμπορικό πάρκο του Αεροδρομίου, που πίσω από τη χρυσόσκονη και τα λούστρα βρίσκονται εργαζόμενοι σε συνθήκες γαλέρας», αναφέρει η Τομεακή Οργάνωση στην ανακοίνωσή της.

Καλεί την κυβέρνηση και το υπουργείο Εργασίας, που το τελευταίο διάστημα πανηγυρίζουν για την «επιστροφή στην κανονικότητα», να πάρουν θέση και να εξασφαλίσουν ότι η εργαζόμενη θα γυρίσει στη δουλειά, σε πόστο στο οποίο θα μπορεί να ανταποκριθεί με βάση το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org