Σάββατο 30 Ιούνη 2018 - Κυριακή 1 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ
Με νέες δυνάμεις συνεχίζεται η μάχη για να γίνει στήριγμα των εργατών

Μιλούν στον «Ριζοσπάστη» μέλη του προεδρείου της νέας διοίκησης

Μετά από την πολύμηνη μάχη που έδωσαν σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι της Πάτρας, για να σταματήσουν η νοθεία και η απάτη στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, για να σταματήσει το ΕΚΠ να είναι προσδεδεμένο στο άρμα της μεγαλοεργοδοσίας, οι αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις 17 Ιούνη χωρίς νόθους αντιπροσώπους και η ανάδειξη της νέας διοίκησης αποτελούν σημαντικό σταθμό στην προσπάθεια να αλλάξει ρότα το Εργατικό Κέντρο Πάτρας.

Βάζοντας στο επίκεντρο του σχεδιασμού της τα προβλήματα και τις ανάγκες των εργαζομένων της πόλης, η νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας απευθύνει κάλεσμα συσπείρωσης στους εργαζόμενους της πόλης και προχωρά άμεσα σε αγωνιστικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες για την οργάνωση της πάλης. Ηδη πραγματοποίησε συνάντηση - παρέμβαση στην Επιθεώρηση Εργασίας για τα εργατικά «ατυχήματα», προετοιμάζει την απεργία στο Εμπόριο στις 15 Ιούλη, ενώ νωρίτερα, την Τετάρτη 4 Ιούλη, καλεί σε σύσκεψη όλα τα σωματεία - μέλη του ΕΚΠ, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο, στην αίθουσα του ισογείου με θέμα: «Οι εξελίξεις στο ΕΚΠ μετά και τις τελευταίες αρχαιρεσίες, καθήκον μας η οργάνωση της πάλης για τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων».

Για τη μάχη όλου αυτού του διαστήματος και για το πώς αυτή συνεχίζεται, μιλούν στον «Ριζοσπάστη» ο πρόεδρος, η αντιπρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της νέας διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ