Σάββατο 30 Ιούνη 2018 - Κυριακή 1 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Και το καλοκαίρι κάθε μέρα ξεκινάει με τον «Ριζοσπάστη»!

Αφήνοντας πίσω τον Ιούνη και μπαίνοντας για τα καλά στην καρδιά του καλοκαιριού, αρκετοί από εμάς θα καταφέρουμε να ξεκλέψουμε μερικές μέρες για να ξεκουραστούμε, να ανακτήσουμε δυνάμεις για να επιστρέψουμε ακόμα πιο μαχητικοί στην καθημερινή πάλη.

Βεβαίως, οι εξελίξεις συνεχίζουν να τρέχουν σε όλα τα επίπεδα, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς, ενώ ενισχυμένη είναι η παρέμβαση των αστικών κομμάτων και της εργοδοσίας, με στόχο την ενσωμάτωση των εργαζομένων, είτε με το καρότο είτε με το μαστίγιο. Ταυτόχρονα, ξεδιπλώνεται όλο το φάσμα της αντιλαϊκής επιδρομής, ενώ όπως φαίνεται θα κλιμακωθεί και η επίθεση ενάντια στο Κόμμα μας.

Σε αυτές λοιπόν τις συνθήκες, μπορεί να ξεφεύγουμε λίγο από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το άγχος, όμως δεν χωράει κανένας εφησυχασμός, καμιά επανάπαυση ή αυτάρκεια για τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ. Σε αυτές τις συνθήκες, η επαφή με τον «Ριζοσπάστη» πρέπει να είναι αδιάλειπτη. Δεν υπάρχει η «πολυτέλεια» για ...χαμένα επεισόδια από τις αναλύσεις του Κόμματος για τις πολιτικές, οικονομικές και άλλες εξελίξεις, για τις θέσεις μας γύρω από την επικαιρότητα. Αλλωστε, όπως φαίνεται και από την επικαιρότητα (διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό, Σύνοδοι Κορυφής ΕΕ και ΝΑΤΟ, Σκοπιανό κ.λπ.), η περίοδος χαρακτηρίζεται από μεγάλη ρευστότητα.

Η δράση των κομμουνιστών, των οπαδών και φίλων του ΚΚΕ δεν γνωρίζει διαλείμματα. Σε όποια γωνιά της χώρας κι αν βρεθούμε μπορούμε και πρέπει να συμβάλουμε για να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ σε περισσότερο εργατόκοσμο, να συμμετάσχουμε στο σχεδιασμό των κατά τόπους Οργανώσεων, που επίσης δεν γνωρίζει διαλείμματα. Εξάλλου, όλο το καλοκαίρι θα συνεχίζονται η δραστηριότητα και η πολιτική παρέμβαση του Κόμματος με πλήθος εκδηλώσεων και κυρίως με συσκέψεις, ενώ σε εξέλιξη θα είναι και αγωνιστικές πρωτοβουλίες γύρω από οξυμένα λαϊκά προβλήματα, στις οποίες τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος πρωτοστατούν.

Επομένως, το πρώτο που εξασφαλίζουμε, αν είναι δυνατόν πριν ξεκινήσουμε για τον προορισμό μας, είναι το πώς εκεί που θα πάμε θα έχουμε καθημερινά τον «Ριζοσπάστη». Αν για κάποιο λόγο μέχρι χτες δεν έφτανε εκεί ο «Ριζοσπάστης», η παρουσία μας είναι ευκαιρία για να αρχίσει να φτάνει σε μια ακόμα πόλη ή χωριό, μια συνοικία. Συνεπώς, κάνουμε συνεννοήσεις με την τοπική Οργάνωση, με περίπτερα ή πρακτορεία Τύπου, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη επαφή με την εφημερίδα μας. Ετσι, θα μπορούμε να έχουμε τον «Ριζοσπάστη», να ξεκινά η μέρα μας με το διάβασμα της αρθρογραφίας και εξοπλισμένοι να δίνουμε τη μάχη της ενημέρωσης για τις εξελίξεις, τη διαφώτιση για την ουσία τους σε συγγενείς και φίλους.

Με τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι λοιπόν και όλο το καλοκαίρι!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κάθε μέρα με τον «Ριζοσπάστη»!(2020-04-04 00:00:00.0)
Διευρύνεται σε πόλεις της χώρας η συνδρομητική βάση του «Ριζοσπάστη»(2020-03-31 00:00:00.0)
Μελετάμε και διαδίδουμε το μαρξιστικό πολιτικό βιβλίο(2017-06-16 00:00:00.0)
Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο γεγονός(2017-03-24 00:00:00.0)
Ο ρόλος του «Ριζοσπάστη» στην καθημερινή κομματική δράση(2006-04-02 00:00:00.0)
Συνεχίζουμε τη μάχη με το «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»(2001-06-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ