Παρασκευή 29 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Εφυγε» από τη ζωή η σ. Βούλα Νούλα - Ζιούλη

Η ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ εκφράζει βαθιά θλίψη για το θάνατο της συντρόφισσας Βούλας Νούλα - Ζιούλη από τη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Η συντρόφισσα Βούλα γεννήθηκε το 1952 στη Λεπτοκαρυά και από νεαρή ηλικία οργανώθηκε στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ. Ανέπτυξε αξιόλογη δράση, συμμετέχοντας στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα του Κόμματος ήταν μπροστά, ακόμα και όταν δεν της το επέτρεπε η επιβαρυμένη υγεία της. Χωρίς να υπολογίζει δυσκολίες, με αγωνιστική σεμνότητα, τίμησε καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της την ιδιότητα του μέλους και του στελέχους του ΚΚΕ. Στις δύσκολες στιγμές για το Κόμμα, στην κρίση του 1991, υπερασπίστηκε αταλάντευτα τον επαναστατικό του χαρακτήρα με σθένος και πίστη.

Ηταν υποψήφια στα ψηφοδέλτια του Κόμματος για τις εκλογές στην Τοπική Διοίκηση και συνέβαλε στην ανάδειξη των προβλημάτων του χωριού. Κύριο μέλημά της ήταν οι σύγχρονες ανάγκες του λαού του τόπου μας και η πάλη του να τις κατακτήσει. Σεμνή, ανιδιοτελής, με ήθος και συνέπεια, αγωνίστρια μέχρι το τέλος της ζωής της.

Η ΤΕ Πιερίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγό της, σ. Γιώργο, και στον γιο της, Κωνσταντίνο.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org