Πέμπτη 28 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας

Από τη χτεσινή κινητοποίηση έξω από τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας
Από τη χτεσινή κινητοποίηση έξω από τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας
Κινητοποίηση στα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν χτες μέλη σωματείων, μετά από κάλεσμα της Επιτροπής κατά των πλειστηριασμών της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, απαιτώντας τη διακοπή πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας εργαζόμενου, που μάλιστα έχει δύο ανήλικα παιδιά.

Με συνθήματα όπως «Εμπρός λαέ, ξεσηκωμός, κάτω τα χέρια απ' του λαού το βιος» και «Τέρμα πια στους εκβιασμούς, εμπόδισε λαέ τους πλειστηριασμούς», οι διαδηλωτές απαίτησαν να σταματήσει η διαδικασία πλειστηριασμού, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλη.

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας της Επιτροπής με στελέχη της τράπεζας, οι εργαζόμενοι απαίτησαν η τράπεζα να αναστείλει τον πλειστηριασμό και να δεχθεί την πρόταση συμβιβασμού που έχει καταθέσει εδώ και 4 μήνες ο ίδιος ο εργαζόμενος για τη διευθέτηση του δανείου του, για την οποία ακόμη δεν έχει λάβει απάντηση.

Ο διευθυντής της τράπεζας δεν έδωσε και πάλι καμία απάντηση. Οι εργαζόμενοι ανανέωσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για την επόμενη βδομάδα, οπότε θα οριστεί νέα κινητοποίηση στην Alpha Bank.

Η Επιτροπή κατά των πλειστηριασμών της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα να πρωτοστατήσουν στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις, να έρθουν σε επαφή με τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς, να μαζικοποιηθεί ο αγώνας ενάντια στο μεγάλο κεφάλαιο, στην κυβέρνηση και τους τραπεζίτες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ