Πέμπτη 28 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Το 9ο Εργατικό Φεστιβάλ στο Γεντί Κουλέ

Το Σάββατο 30 Ιούνη οι εκδηλώσεις

Με σύνθημα «Ανατρέπουμε το παλιό για να φέρουμε τον νέο κόσμο, το Σοσιαλισμό», θα πραγματοποιηθεί το Εργατικό Φεστιβάλ των κλαδικών Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Κεντρικής Μακεδονίας, το Σάββατο 30 Ιούνη, στο Γεντί Κουλέ.

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για την 1η μέρα του Φεστιβάλ (Παρασκευή 29/6).

Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου 30 Ιούνη θα γίνουν κανονικά και περιλαμβάνουν:

-- Στις 8.30 μ.μ., συζήτηση με εργαζόμενους από χώρους δουλειάς με θέμα: Δεν υπάρχει «δίκαιη» ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα.

-- Στις 9.45 μ.μ., μουσικό αφιέρωμα: «Η άγνωστη ιστορία του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ»

-- Στις 10.45 μ.μ., συναυλία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Στη Χαλκίδα

Με σύνθημα «Ελληνες και μετανάστες εργάτες ενωμένοι! Ενάντια στον καπιταλισμό που γεννά φτώχεια, μετανάστευση, πολέμους, προσφυγιά, για την εξουσία των εργατών, το σοσιαλισμό!» διοργανώνεται το Εργατικό Φεστιβάλ των ΚΟ Χαλκίδας του ΚΚΕ το Σάββατο 30 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο Λιμάνι Ν. Αρτάκης (Ανεμόμυλος).

Στις 9.30 μ.μ. θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στις 8 μ.μ.: Παιδότοπος με παράσταση μαγείας από τον ταχυδακτυλουργό Πρωτέα και πολλά παιχνίδια. Στις 8.30 μ.μ.: Μουσικό - αφηγηματικό αφιέρωμα για τη Μικρασιατική Καταστροφή και την προσφυγιά. Στις 10.15 μ.μ.: Μουσική και χορευτικά από Ελλάδα, Ινδία, Πακιστάν. Στις 11 μ.μ.: Λαϊκό γλέντι.

Στο χώρο θα λειτουργούν έκθεση φωτογραφίας, βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», μπαρ με ελληνική και διεθνή κουζίνα και Παιδότοπος.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org