Σάββατο 23 Ιούνη 2018 - Κυριακή 24 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΔΙΕΘΝΗ
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στην Παραγουάη

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, και Λευτέρη Νικολάου, αναχωρεί την Κυριακή 24 Ιούνη για την Ασουνσιόν, κατόπιν πρόσκλησης του Παραγουάνικου Κομμουνιστικού Κόμματος.

Στην πρωτεύουσα της Παραγουάης, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα έχει διμερείς συναντήσεις με την ηγεσία του Παραγουάνικου ΚΚ και Οργανώσεις του, καθώς και με εκπροσώπους μαζικών οργανώσεων, ενώ θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στην Ελλάδα, την πάλη του ΚΚΕ και το διεθνές κομμουνιστικό κίνημα. Πρόθεση της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ είναι κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Παραγουάη να επισκεφθεί και τις φυλακές Tacumbu και να συναντηθεί με κομμουνιστές που έχουν φυλακιστεί για τη συμμετοχή τους σε λαϊκές κινητοποιήσεις τα προηγούμενα χρόνια, και να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη των κομμουνιστών της Ελλάδας.

Κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφτεί το Σάο Πάολο, όπου θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία του Βραζιλιάνικου Κομμουνιστικού Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ