Πέμπτη 21 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
Υπονομεύουν με φήμες την αποχή από την «αξιολόγηση»

Τις δυνάμεις του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού και ιδιαίτερα τα στελέχη της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής» στο Σωματείο Εργαζομένων στο δήμο Καλαμαριάς καταγγέλλει η ΔΑΣ, για υπονόμευση της απεργίας - αποχής από την αντιδραστική «αξιολόγηση» στο Δημόσιο.

Οπως αναφέρει η ΔΑΣ, «διαδίδουν φήμες σε διάφορες υπηρεσίες και χώρους εργασίας του δήμου Καλαμαριάς ότι η ΑΔΕΔΥ δεν καλύπτει τους εργαζόμενους σε σχέση με τη συμμετοχή τους στην απεργία - αποχή. Οι φήμες, προέρχονται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΔΚ και συγκεκριμένα της παράταξης της "Συνδικαλιστικής Ανατροπής", τα οποία συμμετείχαν σε σύσκεψη των ΔΣ των Συλλόγων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της ΠΟΕ - ΟΤΑ για ενημέρωση σχετικά με το θέμα της "αξιολόγησης". (...) Λίγο πριν κλείσει η πρώτη φάση της "αξιολόγησης", με ανακριβείς πληροφορίες και διαδόσεις οδηγούν τους συναδέλφους στη συμμετοχή τους στην "αξιολόγηση"».

Η ΔΑΣ καταγγέλλει την υπονόμευση των αγώνων, ενημερώνει τους εργαζόμενους ότι η απεργία συνεχίζεται κανονικά και τους καλεί να συμμετέχουν και να καταθέσουν τη σχετική δήλωση αποχής στον Σύλλογο Εργαζομένων στο δήμο.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org