Πέμπτη 21 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αναζητούν άλλοθι για τη βρώμικη αποστολή που εκτελούν όσοι διαστρεβλώνουν τη θέση του ΚΚΕ

Σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει για δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που περιδιαβαίνουν τα κανάλια και το παίζουν δήθεν "λυπημένα" για τη θέση του ΚΚΕ στο ζήτημα της συμφωνίας Ελλάδας - FYROM, είναι προτιμότερο να λυπηθούν για το βρώμικο ρόλο που παίζει η κυβέρνησή τους, ως πρωτεργάτης των σχεδιασμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, δεχόμενη μάλιστα και τα σχετικά συγχαρητήρια.

Η θέση του ΚΚΕ για το θέμα είναι ίδια και αναλλοίωτη εδώ και 25 χρόνια και όσοι προσπαθούν να τη διαστρεβλώσουν, απλά γυρεύουν "αριστερό" άλλοθι για τη βρώμικη αποστολή που επιτελούν. Αλλωστε, το ίδιο κάνουν και με τη θέση για "αυτοδιάθεση των λαών", που καμία σχέση δεν έχει με την ένταξη χωρών σε ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, όπως αυτή που προωθούν με το άρθρο 2 της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ».

Φωνάζει ο κλέφτης...

Να σημειωθεί ότι τη βρώμικη αυτή προσπάθεια πήρε επ' ώμου ο διευθυντής του Γραφείου του πρωθυπουργού, Θ. Καρτερός, που σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «news 24/7», αφού «ξέχασε» τη στάση του κόμματός του τα προηγούμενα χρόνια, τότε που έτρεχε στα εθνικιστικά συλλαλητήρια, και ισχυρίστηκε ότι «εμείς από δεκαετίες είχαμε σταθερή άποψη για το Μακεδονικό» (!), ταυτόχρονα επιτέθηκε στο ΚΚΕ υποστηρίζοντας ότι η στάση του «είναι ευκαιριακή και οπορτουνιστική»!

Ενώ ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, χτες στον «ΣΚΑΪ», για τη στάση του ΚΚΕ, με προσποιητή «έκπληξη» δήλωσε ότι «εγώ δεν μπορώ να το ερμηνεύσω», επιχειρώντας να παρουσιάσει τα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια που περιλαμβάνονται ατόφια στη συμφωνία ως... «διεθνισμό» και «δυνατότητα αυτοδιάθεσης των λαών»!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ