Πέμπτη 21 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει φασιστικό παραλήρημα στελέχους της ΝΔ

Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ καταδικάζει το εμετικό φασιστικό παραλήρημα του στελέχους της ΝΔ και δημοτικού συμβούλου Παγγαίου, Χρήστου Πριονίδη, που από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή, με αφορμή τη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, κάλεσε σε πογκρόμ «εναντίον των αριστερών, για σπάσιμο των μαγαζιών και των αμαξιών τους» και απείλησε με «εμφύλιο πόλεμο». Παράλληλα, καταφέρθηκε με κρεσέντο ρατσιστικών ύβρεων απέναντι στους ομοφυλόφιλους.

Σε ανακοίνωσή της, η ΤΕ Καβάλας του ΚΚΕ σημειώνει ότι το φασιστικό παραλήρημα του στελέχους της ΝΔ «δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει ανάλογα χυδαιολογήματα των ναζιστών της Χρυσής Αυγής».

Η προσπάθεια να ανασκευάσει τα όσα είπε και να δικαιολογηθεί αφού «λειτούργησε με βάση το συναίσθημα και όχι τη λογική», θυμίζει τη θρασυδειλία των χρυσαυγιτών, όπως την είδαμε να ξεδιπλώνεται στην υπόθεση «Μπαρμπαρούση».

«Μεγάλες είναι και οι ευθύνες των δημοτικών παρατάξεων που ήταν παρούσες στο Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου και που δεν αντέδρασαν. Αλλωστε, θυμίζουμε ότι ο Πριονίδης εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 2010 με την παράταξη που στήριξε η ΝΔ, το 2014 με την παράταξη που στήριξε το ΠΑΣΟΚ, σήμερα εμφανίζεται ως "ανεξάρτητος" και το φασιστικό του παραλήρημα δεν είναι το πρώτο του!

Φυσικά, όπως η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, αλλά και ο κυβερνητικοί των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν λένε κουβέντα για την ταμπακιέρα, για την εξυπηρέτηση των σχεδίων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια, που είναι και το κύριο διακύβευμα στην υπόθεση της ΠΓΔΜ, έτσι και ο Πριονίδης διάλεξε τη βολική αντιπαράθεση».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ