Πέμπτη 21 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αθλητικά τουρνουά της ΚΝΕ

Από το τουρνουά στην Ηγουμενίτσα
Από το τουρνουά στην Ηγουμενίτσα
Πλήθος παιδιών πήραν μέρος στο ποδοσφαιρικό τουρνουά 5x5 που οργανώθηκε από την ΟΒ Ηγουμενίτσας της ΚΝΕ και το τοπικό παράρτημα του ΚΕΘΕΑ.

Το τουρνουά έγινε στα γηπεδάκια «7x7 ΣΤΑΥΡΟΥ» στην Ηγουμενίτσα με σύνθημα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά - Ναι στον αθλητισμό».

Στο χώρο υπήρχε περίπτερο του ΚΕΘΕΑ από όπου μοιράστηκε υλικό ενάντια στα ναρκωτικά, ενώ συμπληρωνόταν και σχετικό ερωτηματολόγιο. Τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το ποδόσφαιρο και συζήτησαν στο διάλειμμα πριν από τον τελικό με τον εκπρόσωπο του ΚΕΘΕΑ και της ΚΝΕ για το θέμα των ναρκωτικών με βάση και τις απαντήσεις τους στο ερωτηματολόγιο. Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο.

Αντίστοιχα η ΚΝΕ διοργανώνει μαζί με το ΚΕΘΕΑ Ηπειρος και τουρνουά μπάσκετ 3on3, από σήμερα έως το Σάββατο 23 Ιούνη στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας.

Επίσης, στη Λάρισα, τουρνουά μπάσκετ 3on3 ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιούνη, στις 6 μ.μ., στο Φρούριο (πλατεία Λαμπρούλη). Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6981.710.752 και 6944.777.925, καθώς και στο mail: mathlarissa@gmail.com


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ