Τετάρτη 20 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Το Σάββατο το Φεστιβάλ των ΤΕΙ της Αττικής

Θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος

Με σύνθημα «Ηταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος! ...Σίγουρος δρόμος... 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ ...τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος...» η ΚΝΕ διοργανώνει Φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό η Περιφερειακή Οργάνωση ΤΕΙ Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει το Φεστιβάλ ΤΕΙ, το Σάββατο 23 Ιούνη στο ΤΕΙ Αθήνας.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 19.30 και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Συναυλία με φοιτητικά συγκροτήματα. Στις 21.00 ομιλία από τον Νίκο Αμπατιέλο, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ. Μετά Stand up Comedy με τον Χρ. Ζαραλίκο. Συναυλία με τους «Gadjo Dilo» και λαϊκό γλέντι από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Στο χώρο θα υπάρχουν επίσης: Εκθεση αφιερωμένη στην πορεία του φοιτητικού κινήματος στην Ελλάδα και τη συμβολή της ΚΝΕ, στέκι ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής», τουρνουά σκακιού και χώρος για γκράφιτι.

  • Την Παρασκευή 22 Ιούνη θα γίνει και το Φεστιβάλ των Οργανώσεων ΑΕΙ και ΤΕΙ Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, που αναβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή λόγω καιρικών συνθηκών. Η εκδήλωση θα γίνει στις 20.00 στα γρασίδια της Φιλοσοφικής του ΑΠΘ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ