Τετάρτη 20 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΦΟΡΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ
Σήμερα η κινητοποίηση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Αθήνας στις 7 μ.μ.

«Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ναρκωτικά και την αθώωσή τους στη νέα γενιά. Οχι στην εγκατάλειψη του Πεδίου του Αρεως και τη μετατροπή του σε χώρο χρήσης ναρκωτικών. Παλεύουμε για Αθήνα ελεύθερη από ναρκωτικά, με ελεύθερους χώρους άθλησης και πολιτισμού».

Με το παραπάνω κάλεσμα, σωματεία και φορείς του κέντρου της Αθήνας διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., έξω από το δημαρχείο της Αθήνας (Αθηνάς 63, πλ. Εθνικής Αντίστασης).

Οι φορείς καλούν σε πάλη ενάντια σε ΟΛΑ τα ναρκωτικά και στις αιτίες της διάδοσης του κοινωνικού προβλήματος της τοξικοεξάρτησης. Διεκδικούν ένα ολοκληρωμένο, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Πρόληψης, Θεραπείας και Κοινωνικής Επανένταξης, με ενίσχυση των «στεγνών» προγραμμάτων απεξάρτησης.

Το κάλεσμα υπογράφουν: Εθνικό Συμβούλιο κατά των ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) - Παράρτημα Αθήνας, Παράρτημα Γκράβας & 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας, Σύλλογοι και Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ Αθήνας και Γαλατσίου, Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων Διαμερισμάτων Αθήνας 1ου, 2ου, 6ου και 7ου, Επιτροπές Νέων Εργαζομένων και Ανέργων Α' Αθήνας, Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας, Σύνδεσμος Συνταξιούχων Επιδοματούχων ΙΚΑ Αθήνας - Πειραιά και Περιχώρων.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org