Τετάρτη 20 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σινεμά στην «Αιολία»

Και φέτος το καλοκαίρι συνεχίζονται οι προβολές με δωρεάν είσοδο από Δευτέρα έως Πέμπτη, του θερινού κινηματογράφου «Αιολία», του δήμου Καισαριανής, που λειτουργεί στην καρδιά του Αλσους στο Σκοπευτήριο.

Οπως σημείωσε ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, με αφορμή την έναρξη του θερινού δημοτικού κινηματογράφου:

«Η "Αιολία" δεν είναι ένας ακόμα κινηματογράφος. Είναι ο δικός μας κινηματογράφος.

Ο χώρος που όλοι όσοι τον επισκέπτονται, από όλες τις γωνιές της Αττικής, για να απολαύσουν την καλοκαιρινή δροσιά του πάρκου και τις επιλεγμένες προβολές, γίνονται φίλοι, έρχονται ξανά και ξανά. Προσδοκούν κάθε χρόνο την αυλαία του για να μυρίσει καλοκαίρι...

Αυτός ο κινηματογράφος 4 χρόνια τώρα προσφέρει απλόχερα δωρεάν ποιοτικές προβολές από Δευτέρα έως και Πέμπτη, ενώ κρατά χαμηλά το αντίτιμο για τις προβολές των άλλων ημερών, εξασφαλίζοντας για όλους την ψυχαγωγία που έχουμε ανάγκη. Γιατί ο πολιτισμός δεν πρέπει να είναι προνόμιο λίγων.

Φέτος, δίνουμε ακόμα μεγαλύτερο βήμα στις παιδικές ταινίες και στον εφηβικό κινηματογράφο, έχοντας σταθερή και τη ζώνη των κλασσικών ασπρόμαυρων ταινιών. Αφιερώσαμε πολύ περισσότερο χώρο στις κωμωδίες, διαχρονικές και σύγχρονες, πλάι - πλάι με τις ιστορικές κοινωνικές ταινίες, ανάμεσά τους και μια ταινία για τον Παλαιστινιακό λαό και την ηρωική μάχη που δίνει για να ζει στον τόπο του ελεύθερος.

Ευχαριστώ όλους όσοι συμβάλλουν στη λειτουργία αυτού του ξεχωριστού χώρου.

Σας περιμένουμε εκεί».

Το πρόγραμμα για αυτήν τη βδομάδα έχει ως εξής:

Σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη θα προβληθεί η κλασική ταινία του Αλφρεντ Χίτσκοκ «Νέα και αθώα». Την Παρασκευή 22, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιούνη θα προβληθεί η ιταλική ταινία «Τα παράπονα στον δήμαρχο».

Δευτέρα έως Πέμπτη: Είσοδος δωρεάν

Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή: Είσοδος 5 ευρώ

Ωρα προβολών: 21.30.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org