Παρασκευή 15 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Συνεχίζονται οι «100 εκδηλώσεις σε 100 πόλεις»

Το Σάββατο 16 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Η ΤΕ Σάμου καλεί σε εκδήλωση στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αιολίς», στο Βαθύ, με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για σύγχρονες συγκοινωνίες στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Πρέβεζας καλεί στις 8 μ.μ. σε εκδήλωση στην πλατεία Ανδρούτσου, με θέμα «Η συμβολή του ΚΚΕ στην πάλη της νεολαίας για τα δικαιώματά της στην εργασία, στη μόρφωση, στον πολιτισμό και τον αθλητισμό». Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα για τη δράση του ΚΚΕ στην Πρέβεζα για τη ζωή και τα δικαιώματα της νεολαίας.

Την Τετάρτη 20 Ιούνη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Δικαιοσύνης Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος), με θέμα «Οι αγώνες για τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, ενάντια στη δικτατορία του κεφαλαίου. Η πρόταση του ΚΚΕ για την εργατική εξουσία και τη δικαιοσύνη». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org