Πέμπτη 14 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι «100 εκδηλώσεις σε 100 πόλεις»

Εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες, εκθέσεις, προβολές και δεκάδες ακόμα πρωτοβουλίες των Οργανώσεων του ΚΚΕ εντάσσονται στις «100 εκδηλώσεις σε 100 πόλεις» για τα 100χρονα του ΚΚΕ, που είναι σε εξέλιξη, μεταφέροντας παντού το μήνυμα της ισχυροποίησης του Κόμματος σε κάθε χώρο δουλειάς, κλάδο και συνοικία.

Για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

Το Σάββατο 16 Ιούνη:

-- Η ΤΕ Σάμου καλεί σε εκδήλωση στις 7.30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο «Αιολίς», στο Βαθύ, με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για σύγχρονες συγκοινωνίες στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Πρέβεζας καλεί στις 8 μ.μ. σε εκδήλωση στην πλατεία Ανδρούτσου, με θέμα «Η συμβολή του ΚΚΕ στην πάλη της νεολαίας για τα δικαιώματά της στην εργασία, στη μόρφωση, στον πολιτισμό και τον αθλητισμό». Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα για τη δράση του ΚΚΕ στην Πρέβεζα για τη ζωή και τα δικαιώματα της νεολαίας.

Την Κυριακή 17 Ιούνη, στις 8 μ.μ., οι ΚΟΒ Φαρκαδόνας καλούν σε εκδήλωση στο δημαρχείο με θέμα «Η προσφορά του ΚΚΕ στους αγροτικούς και λαϊκούς αγώνες της περιοχής μας - Η πρόταση του ΚΚΕ σήμερα». Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Μετά την ομιλία θα γίνει προβολή ταινίας, ενώ στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων σε μνημεία στις τοποθεσίες Βρυκολάκια και Πετρομαγούλα.

Την Τετάρτη 20 Ιούνη, στις 7 μ.μ. η ΤΟ Δικαιοσύνης Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος) με θέμα «Οι αγώνες για τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα, ενάντια στη δικτατορία του κεφαλαίου. Η πρόταση του ΚΚΕ για την εργατική εξουσία και τη δικαιοσύνη». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org