Τρίτη 12 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Καταγγέλλει την πρόσκληση χρυσαυγίτη βουλευτή σε εκδήλωση του Πολεμικού Ναυτικού

Ο υπόδικος βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης Χρ. Παππάς (στο μέσο) ξανά σε φωτογραφίες με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Ο υπόδικος βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης Χρ. Παππάς (στο μέσο) ξανά σε φωτογραφίες με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Η Επιτροπή της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας καταγγέλλει την κυβέρνηση για την πρόσκληση και την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό στις 11 Ιούνη στο «Θωρηκτό Γ. ΑΒΕΡΩΦ», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος».

Οπως τονίζει: «Η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες, διότι με συστηματικό τρόπο και κατ' εξακολούθηση προσκαλεί τους ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής σε εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η σημερινή παρουσία τους προστίθεται στο ταξίδι με τους χρυσαυγίτες στο Καστελόριζο, στην πρόσκλησή τους σε ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, στην παρουσία τους στην εκδήλωση μνήμης για τον αδικοχαμένο σμηναγό Κώστα Ηλιάκη στην Κάρπαθο και αλλού.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε στον κυβερνήτη του "Θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ" ότι είναι απαράδεκτο να προσκαλούνται στην εκδήλωση οι υπόδικοι ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και επεσήμανε τις ευθύνες της κυβέρνησης, αποχωρώντας από την εκδήλωση.

Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να καταδικάσει αυτήν την προκλητική στάση της κυβέρνησης και να απομονώσει τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, όπου κι αν εμφανίζονται αυτοί».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ