Σάββατο 9 Ιούνη 2018 - Κυριακή 10 Ιούνη 2018 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κίνδυνος παραγραφής για Μιχαλολιάκο - Παναγιώταρο

Πολύ σοβαρά ερωτήματα καθώς ο χρόνος εκπνέει

Εχουμε γράψει αρκετές φορές το προηγούμενο διάστημα για τις αποκαλυπτικές συνομιλίες που είδαν εκ νέου τη δημοσιότητα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου ο πρώην υπαρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός και ως «Περίανδρος», κατονομάζει ευθέως τον Μιχαλολιάκο ως ηθικό αυτουργό της δολοφονικής επίθεσης στον Δ. Κουσουρή το 1998 και τον Παναγιώταρο ως έναν από τους φυσικούς αυτουργούς.

Θυμίζουμε ξανά ότι ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Ανδρουτσόπουλος, που καταδικάστηκε αμετάκλητα για απόπειρα ανθρωποκτονίας του Δ. Κουσουρή, στις αποκαλυπτικές συνομιλίες που είδαν τη δημοσιότητα έχει δηλώσει επί λέξει: «Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω φυλακή για φυσικό αυτουργό τον Παναγιώταρο και ηθικό τον Μιχαλολιάκο (...) αν πω την αλήθεια ότι ένας από αυτούς είναι ο Παναγιώταρος και ότι με έβαλε ο Μιχαλολιάκος...».

Ωστόσο, ενώ επίκειται άμεσα η παραγραφή της ποινικής ευθύνης τους για τη συγκεκριμένη δολοφονική επίθεση, καμία σχετική ενέργεια δεν έχει διαταχθεί μέχρι στιγμής από τις εισαγγελικές αρχές! Προκαλούν πολύ σοβαρά ερωτήματα τόσο η απραξία των εισαγγελικών αρχών όσο και η σιωπή του - λαλίστατου σε άλλες περιπτώσεις - υπουργού Δικαιοσύνης!

Τι συμβαίνει τελικά;

Θα μας δοθεί κάποια απάντηση;


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ