Παρασκευή 8 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τη μεγάλη επέτειο

Εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις, συναυλίες, εκθέσεις, προβολές βίντεο και δεκάδες ακόμα πρωτοβουλίες των Οργανώσεων του ΚΚΕ εντάσσονται στις «100 εκδηλώσεις σε 100 πόλεις» για τα 100χρονα του ΚΚΕ, που είναι σε εξέλιξη, μεταφέροντας παντού το μήνυμα της ισχυροποίησης του Κόμματος σε κάθε χώρο δουλειάς, κλάδο και συνοικία.

Για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

Αύριο Σάββατο 9 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Καρατάσου της Νάουσας, η ΤΟ Ημαθίας διοργανώνει πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο, εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης μουσικό - αφηγηματικό αφιέρωμα για τη δράση του Κόμματος στην περιοχή της Ημαθίας, καθώς και έκθεση φωτογραφίας και ντοκουμέντων από την περιοχή, ενώ θα κυκλοφορήσει έκδοση της ΤΟ με θέμα τη δράση του Κόμματος στην περιοχή της Νάουσας.

Το Σάββατο 16 Ιούνη:

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Περιστερίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου. Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Η ΤΕ Σάμου καλεί σε εκδήλωση στις 7.30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο «Αιολίς», στο Βαθύ, με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για σύγχρονες συγκοινωνίες στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 11 Ιούνη, στις 8 μ.μ., στο ανοιχτό Θέατρο Φρόντζου στα Γιάννενα, η ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Μεράντζα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διακινείται μία καλαίσθητη συλλογή που επιμελήθηκε η ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας, με καλλιτεχνικά έργα από το Αρχείο του ΚΚΕ, τα οποία φτιάχτηκαν στην εξορία. Ανάμεσα σε αυτά, και έργα του Γιαννιώτη καλλιτέχνη Χρίστου Δαγκλή.

Την Τετάρτη 20 Ιούνη, η ΚΟ ΕΒΕ Πειραιά διοργανώνει στις 7 μ.μ., στη Μουσική Σκηνή «Kremlino» (Καραΐσκου 119), εκδήλωση με τίτλο «Η πρόταση του ΚΚΕ για τους αυτοαπασχολούμενους και την Κοινωνική Συμμαχία». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 13 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ, οι ΚΟ Αιδηψού - Ιστιαίας - Αρτεμισίου καλούν σε εκδήλωση στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στα Λουτρά Αιδηψού, με θέμα «Τουρισμός: Προνόμιο των λίγων ή δικαίωμα του λαού;». Θα μιλήσει ο Θέμος Βασιλείου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org