Τετάρτη 6 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΦΑΪΝΑΛ 8 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Υψηλές προσδοκίες από τον Ολυμπιακό

Με φιλοδοξίες κατάκτησης του τροπαίου αναχώρησε χτες ο Ολυμπιακός για τη Γένοβα και το Φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ

Eurokinissi

Με φιλοδοξίες κατάκτησης του τροπαίου αναχώρησε χτες ο Ολυμπιακός για τη Γένοβα και το Φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ
Με στόχο να επαναλάβει την επιτυχία του 2002, όταν έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου, ο Ολυμπιακός αναχώρησε χτες για τη Γένοβα όπου θα συμμετάσχει στο Φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο, το οποίο θα διεξαχθεί στην ιταλική πόλη το διάστημα 7 - 9 Ιούνη. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η ελληνική ομάδα θα δώσει το «παρών» στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία φέτος για πρώτη φορά διεξάγεται με 8 ομάδες αντί για 6. Πρώτο εμπόδιο στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» στέκεται η γερμανική Σπαντάου, αύριο Πέμπτη, για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Με τον «αέρα» της πρόσφατης κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Ελλάδα αλλά και της πρωτιάς στον προκριματικό όμιλο, με μόλις μία ήττα σε 14 αγώνες, με καλή ψυχολογία και σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, ο Ολυμπιακός έχει υψηλές φιλοδοξίες. Αυτό προκύπτει και από τις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Θοδωρή Βλάχου, ο οποίος εκτίμησε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. Οι πιθανότητες, έσπευσε να διευκρινίσει, είναι μοιρασμένες ανάμεσα στις οκτώ ομάδες, ο Ολυμπιακός όμως έχει τη δυνατότητα να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης, αρκεί να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό, αφού αυτό απαιτεί η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου. Στην πορεία για την επίτευξη του στόχου, συνέχισε, χρειάζεται να δείξει κάποιος χαρακτήρα αλλά και να δοθεί μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, αφού σε τέτοιους αγώνες αυτές είναι που κρίνουν τα πάντα. Οπως είπε ο Ελληνας τεχνικός, ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί στη Γένοβα, δεν αλλάζει ότι η πορεία της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια είναι άκρως επιτυχημένη.

Η αποστολή

Η αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στη Γένοβα αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Αντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαΐδη.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια

Οι άλλοι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Φάιναλ 8: Εγκερ (Ουγγαρία) - Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Γιουγκ (Κροατία) - Ζολνόκι (Ουγγαρία), Ρέκο (Ιταλία) - Μπρέσια (Ιταλία).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το πρώτο βήμα για το τρόπαιο ψάχνει ο Ολυμπιακός(2023-05-19 00:00:00.0)
Αποστολή υψηλών προσδοκιών για τον Ολυμπιακό(2021-06-03 00:00:00.0)
Ζητείται ...κάτοχος(2010-05-07 00:00:00.0)
Για τρόπαιο και ...πρόκριση(2009-04-22 00:00:00.0)
«Κόκκινο» το... πρώτο(2001-03-13 00:00:00.0)
Στόχος ο τελικός(1998-03-13 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ