Τετάρτη 6 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Tα τυπικά για Δώνη

ΠΑΟ: Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει το «σίριαλ» της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Δώνη. Μετά την προφορική έγκριση που δόθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο και τον υποψήφιο αγοραστή της, Ταϊλανδό Παϊρότζ Πιεμπονγκσάν, απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και ο Ελληνας τεχνικός αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Γ. Δώνης και ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού», Νίκος Νταμπίζας, έχουν ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες τους επαφές για το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

ΠΑΟΚ: Πολύ δρόμο φαίνεται πως έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Φινλανδού επιθετικού Τέεμου Πούκι. Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, η ελληνική ομάδα προς το παρόν συγκαταλέγεται στις επιλογές του, δεν υπάρχει όμως συμφωνία, ενώ τα ρεπορτάζ από τη Φινλανδία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον άλλων έξι ομάδων για την απόκτηση του Πούκι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Για πέμπτη χρονιά θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Πετράκης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών που ανακοίνωσε η γιαννιώτικη ΠΑΕ.

ΑΡΗΣ: Ερχεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και τη Δευτέρα παρουσιάζεται επίσημα από την ΠΑΕ Αρης ο νέος προπονητής της ομάδας, Πάκο Ερέρα. Η άφιξη του Ισπανού τεχνικού θα γίνει νωρίτερα σε σχέση με την αρχική ανακοίνωση, με βάση την οποία θα ερχόταν την επόμενη βδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ