Τετάρτη 6 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Προειδοποίηση αποχώρησης από τον ΠΑΟ

Ενα 24ωρο πριν από τον αυριανό 2ο τελικό της Basket League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Με χτεσινή της ανακοίνωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι «σε περίπτωση παράβασης κανονισμών και προσπάθειας τρομοκρατίας» η ομάδα θα αποχωρήσει από το ΣΕΦ. Οι «πράσινοι» κατηγορούν τον Ολυμπιακός ότι με τις ενέργειές του τις τελευταίες μέρες δημιούργησε ένταση και όπλισε με μίσος τους οπαδούς του, καθώς και για προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών μέσω εκφοβισμού. Ας σημειωθεί ότι στην ανάπαυλα του πρώτου τελικού, στο ΟΑΚΑ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά να διεξαχθεί ο αγώνας σε συνθήκες ανάλογες με αυτές του πρώτου παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ και να τηρηθούν τα όσα έχουν συμφωνηθεί για την ομαλή διεξαγωγή του.

«Πράξη δεύτερη» για ΠΑΟΚ - Προμηθέα

Με τον «αέρα» της νίκης του στην Πάτρα (81-79), ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα στην Πυλαία τον Προμηθέα (18.30 - ΕΡΤ1), στον δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος. Με νίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά» κάνει το 2-0 και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της 3ης θέσης, ενώ οι Πατρινοί επιδιώκουν να απαντήσουν με το ίδιο «νόμισμα», δηλαδή με εκτός έδρας νίκη, με την οποία θα ισοφαρίσουν τη σειρά και θα ανακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ