Τετάρτη 30 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Συνεχίζεται η πλούσια δραστηριότητα για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Από την εκδήλωση της ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού
Από την εκδήλωση της ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού
Καθημερινές είναι οι δραστηριότητες Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο πλαίσιο των «100 εκδηλώσεων σε 100 πόλεις» για τα 100χρονα του Κόμματος. Με ομιλίες, εκθέσεις, προβολές βίντεο παρουσιάζονται η ηρωική 100χρονη πορεία του ΚΚΕ, ο ρόλος του στην οργάνωση της ταξικής πάλης και οι θέσεις του σχετικά με τις εξελίξεις. Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 28 Μάη, η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής πραγματοποίησε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Το δικαίωμα στην εργασία και τον ελεύθερο χρόνο», με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος.

Η πλούσια δραστηριότητα συνεχίζεται, με πρόγραμμα που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

Την Παρασκευή 1 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Ροδόπης καλεί στην αίθουσα του Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, σε εκδήλωση με θέμα «Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο, εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αμαρουσίου καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του δημαρχείου, με σύνθημα: «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΟ Μεσογείων - Λαυρεωτικής καλεί σε εκδήλωση, στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Κορωπίου, με θέμα «"Ριζοσπάστης": Μέσα από φωτιά και σίδερο για τα δίκια της εργατικής τάξης». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, και θα προβληθεί σχετικό βίντεο.

Το Σάββατο 2 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Εργατικά ατυχήματα - υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς. Ο κίνδυνος βιομηχανικού ατυχήματος μεγάλης έκτασης στην Κορινθία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Αργολίδας καλεί σε εκδήλωση στο ΕΚ Αργολίδας, στο Αργος, με θέμα «Οι παραγωγικές δυνατότητες της Ελλάδας για την κάλυψη της διατροφής του λαού. Η θέση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ. Θα προβληθεί βίντεο και στο χώρο θα υπάρχει έκθεση - αφιέρωμα στα 100χρονα του Κόμματος.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ του 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας διοργανώνουν συγκέντρωση στο Θεατράκι της Γκράβας, με σύνθημα: «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, και θα ακολουθήσει προβολή βίντεο και μουσικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή 3 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ του 3ου - 4ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Μουσείου της Μακρονήσου (Ασωμάτων 31 - Θησείο), με σύνθημα: «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσουν προβολή βίντεο και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Σμύρνης Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στο Αλσος Νέας Σμύρνης, με σύνθημα: «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, και θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του δημαρχείου Δράμας, σε εκδήλωση καλεί η ΤΕ Δράμας, με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού», θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ. Θα προβληθεί βίντεο για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ