Σάββατο 26 Μάη 2018 - Κυριακή 27 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πλούσια δραστηριότητα για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Συνεχίζονται οι «100 εκδηλώσεις σε 100 πόλεις» για τα 100χρονα του ΚΚΕ και το πρόγραμμα για την ερχόμενη βδομάδα έχει ως εξής:

Το Σάββατο 26 Μάη:

-- Στις 6 μ.μ., η ΤΕ Χανίων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση τιμής στον ήρωα κομμουνιστή Βαγγέλη Κτιστάκη, που διετέλεσε μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κρήτης, και εκτελέστηκε από τους Γερμανούς τον Ιούνη του 1944. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μνημείο στον Γολγοθά της Αγιάς, όπου και εκτελέστηκε. Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, Γραμματέας της ΤΕ Χανίων, και θα ακολουθήσει θεατρικό δρώμενο - αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Β. Κτιστάκη.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας διοργανώνει στην αίθουσα στο Πετροπούλη προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

Την Κυριακή 27 Μάη, στις 7.30 μ.μ., σε εκδήλωση στο Λαύριο (πλ. Δημαρχείου), με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού», θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη».

Την Δευτέρα 28 Μάη, στις 7 μ.μ., η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση, στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πίσω από τη Μητρόπολη Αθηνών) με θέμα: «Το δικαίωμα στην εργασία και τον ελεύθερο χρόνο». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 1η Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αμαρουσίου καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του δημαρχείου, με σύνθημα: «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ.

Το Σάββατο 2 Ιούνη:

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Εργατικά ατυχήματα - υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς. Ο κίνδυνος βιομηχανικού ατυχήματος μεγάλης έκτασης στην Κορινθία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ του 5ου - 6ου Διαμερίσματος Αθήνας διοργανώνουν συγκέντρωση στο Θεατράκι της Γκράβας, με σύνθημα: «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, και θα ακολουθήσει προβολή βίντεο και μουσικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή 3 Ιούνη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου 108, πλ. Βικτωρίας), με θέμα: «Τα καθήκοντα της εργατικής τάξης στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, στην πάλη για την κατάργηση της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, για το Σοσιαλισμό - Κομμουνισμό». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ του 3ου - 4ου Διαμερίσματος Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Μουσείου της Μακρονήσου (Ασωμάτων 31 - Θησείο), με σύνθημα: «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ. Θα ακολουθήσει προβολή βίντεο και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ν. Σμύρνης Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στο Αλσος Νέας Σμύρνης, με σύνθημα: «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, και θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του δημαρχείου Δράμας, σε εκδήλωση καλεί η ΤΕ Δράμας, με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού», θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ. Θα προβληθεί βίντεο για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ