Πέμπτη 24 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Αρχαιρεσίες και συνελεύσεις συνδικάτων

-- Σε συνέλευση όλων των εργαζομένων στη «Vodafone» καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «360 Connect ΑΕ», σήμερα Πέμπτη, στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Το Σωματείο της «360 Connect», που είναι θυγατρική της «Vodafone», καταγγέλλει την εργοδοσία και την προσπάθειά της να διαχωρίζει τους εργαζόμενους. Απέναντι στην πρακτική αυτή καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συνέλευση και η «Ταξική Ενότητα Εργαζομένων» στον όμιλο «Vodafone».

-- Το Σωματείο Υπαλλήλων Παροχής Ασφάλειας Λάρισας πραγματοποιεί εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα, σήμερα Πέμπτη, στο Εργατικό Κέντρο, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 4.30 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

-- Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου προχωρά σε αρχαιρεσίες και καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν τις εξής μέρες και ώρες: Αύριο Παρασκευή, στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής (11 π.μ. - 7 μ.μ.). Σάββατο 26/5, στο Εργατικό Κέντρο (11 π.μ. - 7 μ.μ.). Σάββατο 2/6, στο Εργατικό Κέντρο (11 π.μ. - 7 μ.μ.).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org