Τετάρτη 23 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΥΓΕΙΑ
ΕΚ ΝΑΟΥΣΑΣ
Κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο του ΙΚΑ

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής να δώσουν μαζικό «παρών» στη συγκέντρωση που θα γίνει την Τρίτη 29 Μάη, στις 11 το πρωί, έξω από το ΙΚΑ, για να μπει φραγμός στην οριστική εγκατάλειψη της δημόσιας, δωρεάν Υγείας, που προωθείται με τη συγχώνευση - κλείσιμο του ΙΚΑ Νάουσας.

Τους καλεί επίσης να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία στις 30 του Μάη και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στις 10.30 το πρωί στην πλατεία, ενάντια στα νέα μέτρα της 4ης«αξιολόγησης», που μεταξύ άλλων κάνουν τις συντάξεις προνοιακά επιδόματα.

Σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση καλεί τους αγρότες και τις αγρότισσες ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας». Να παλέψουν διεκδικώντας: Κατώτερες εγγυημένες τιμές σε όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα. Κρατικό φορέα ΕΛΓΑ που να καλύπτει στο 100% της ζημιάς από όλες τις καταστροφές και τις νόσους. Αμεση αποζημίωση για τις καταστροφές από τις βροχοπτώσεις στις 14, 17 Ιούλη 2017. Αμεση αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος λόγω του εμπάργκο. Κατάργηση του 7% των εισφορών στο ΕΦΚΑ. Αμεση θέσπιση ακατάσχετου ορίου 15.000 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών και κτηνοτρόφων. Αφορολόγητο όριο 12.000 ευρώ προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί. Συντάξεις αξιοπρέπειας στα 60 χρόνια για τους άντρες και στα 55 για τις γυναίκες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ