Τετάρτη 23 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αρχαιρεσίες και συνελεύσεις συνδικάτων

-- Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκλογές στο Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Αχαΐας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν σήμερα Τετάρτη (1 μ.μ. - 9 μ.μ.) στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών και Περιχώρων (Φωκαίας 26, 1ος όροφος).

-- Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου προχωρά σε αρχαιρεσίες και καλεί τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν τις εξής μέρες και ώρες: Παρασκευή 25/5, στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής (11 π.μ. - 7 μ.μ.). Σάββατο 26/5, στο Εργατικό Κέντρο (11 π.μ. - 7 μ.μ.). Σάββατο 2/6, στο Εργατικό Κέντρο (11 π.μ. - 7 μ.μ.).

-- Σε συνέλευση όλων των εργαζομένων στη «Vodafone» καλεί το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «360 Connect ΑΕ», αύριο Πέμπτη 24/5, στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Το Σωματείο της «360 Connect», που είναι θυγατρική της «Vodafone», καταγγέλλει την εργοδοσία και την προσπάθειά της να διαχωρίζει τους εργαζόμενους. Απέναντι στην πρακτική καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συνέλευση και η «Ταξική Ενότητα Εργαζομένων» στον όμιλο «Vodafone».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ