Τετάρτη 23 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
Σε «πλώρη» μεταλλίου οι Μάντης - Καγιαλής

Στο δρόμο προς μία ακόμα διεθνή επιτυχία βρίσκεται το δίδυμο των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή, που συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με σκάφη τύπου 470, το οποίο διεξάγεται στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις σε τρεις ακόμη ιστιοδρομίες της διοργάνωσης, το ελληνικό πλήρωμα μετά από έξι ιστιοδρομίες στο σύνολο φιγουράρει πλέον στη κορυφή σε σύνολο 44 σκαφών, με 19 βαθμούς ποινής.

Πίσω από το ελληνικό σκάφος βρίσκεται αυτό των Ρώσων Π. Σοζούκιν - Ντ. Γκριμπάνοφ, οι οποίοι έχουν επίσης 19 βαθμούς, και 3οι είναι οι Σουηδοί Α. Ντάλμπεργκ- Φ. Μπέργκστρομ με 24 βαθμούς.

Στην ίδια διοργάνωση, τα υπόλοιπα ελληνικά πληρώματα που συμμετέχουν βρίσκονται στις εξής θέσεις: Β. Παπουτσόγλου - Ι Ορφανός 13οι με 61 βαθμούς, Γ. Καραδήμας - Ν. Γεωργακόπουλος 29οι με 126 βαθμούς και Κ. Καζαντζής - Μ. Μιχαηλίδης 35οι με 152 βαθμούς.

Στην αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών, το δίδυμο των Μ. Μπόζη - Ρ. Κλωναρίδου ανέβηκε στην 4η θέση μετά τις τελευταίες τρεις ιστιοδρομίες, με 28 βαθμούς ποινής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ