Τετάρτη 23 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΑΤΤΙΚΗ
Περιοδείες του ΚΚΕ σε δημόσια ΙΕΚ

Οι Οργανώσεις Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ οργανώνουν επισκέψεις - περιοδείες στα δημόσια ΙΕΚ συζητώντας με εκπαιδευτικούς και σπουδαστές τις εξελίξεις, τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις θέσεις του Κόμματος. Οι περιοδείες εντάσσονται στην πλατιά πολιτική εξόρμηση του Κόμματος, με το νέο 4σέλιδο φυλλάδιο και με σύνθημα: «Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή, αυτή είναι η "καθαρή" διέξοδος για το λαό».

Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Σήμερα, Τετάρτη: Στο ΙΕΚ Χαϊδαρίου με τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ. Στο ΙΕΚ Ηλιούπολης με τον Κώστα Μυτιληνιού, στέλεχος του ΚΚΕ. Στο ΙΕΚ Ν. Σμύρνης με τον Γιώργο Δαφνή, μέλος της ΕΠ Αττικής. Στο ΙΕΚ Νίκαιας με τον Χάρη Κουμαριώτη, μέλος του ΤΓ Πειραιά της ΚΝΕ.

Αύριο, Πέμπτη: Στο ΙΕΚ Πειραιά (ΣΚΥΠ) με τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο ΙΕΚ Γαλατσίου (Γκράβα) με τον Νίκο Μπουκουβάλα, μέλος της ΕΠ Αττικής. Στο ΙΕΚ Κορυδαλλού με τον Ηρακλή Κρεμμύδα, μέλος της ΤΕ Κατασκευών. Στο ΙΕΚ Γλυφάδας με την Δήμητρα Γεωργακάκη, μέλος του ΣΠ Αττικής της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή 25/5 στο ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου με τον Βασίλη Σταμούλη, μέλος της ΤΕ Βιομηχανίας.

Την Τρίτη 29/5: Στο ΙΕΚ Περιστερίου με τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή. Στο ΙΕΚ Ν. Ιωνίας με την Εφη Χαλιού, μέλος του ΤΓ Χρηματοπιστωτικού. Στο ΙΕΚ Αμπελοκήπων με την Τόνια Γαρδούνη, μέλος του ΤΓ Χρηματοπιστωτικού. Στο ΙΕΚ Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Κωνσταντίνο Νικολόπουλο, μέλος του ΤΓ Νότιας Αθήνας της ΚΝΕ. Στο ΙΕΚ Μεταξουργείου με τον Γιώργο Γαρεφαλάκη, μέλος του ΣΠ Αττικής της ΚΝΕ.

Την Πέμπτη 31/5 στο ΙΕΚ Αιγάλεω με τον Δημήτρη Βιτάλη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org