Τρίτη 22 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
Βραβεύτηκαν οι μαθητές που συμμετείχαν στον λογοτεχνικό διαγωνισμό

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πιερίας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου διοργάνωσαν εκδήλωση απονομής των βραβείων και των επαίνων για τον δεύτερο παμπιερικό μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό, με θέμα «Οι καταστροφικές συνέπειες του πολέμου στον άνθρωπο και στο φυσικό περιβάλλον». Η εκδήλωση έγινε την περασμένη Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πιερίας ευχαρίστησε τους μαθητές των γυμνασίων και λυκείων της Πιερίας που έλαβαν μέρος με ποίημα ή διήγημα στον διαγωνισμό, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στη μνήμη της Αναστασίας Γεροφωκά. Χαιρέτισε επίσης τους μαθητές από σχολεία άλλων περιοχών της χώρας, οι οποίοι, αν και ο διαγωνισμός αφορούσε την Πιερία, πήραν και αυτοί μέρος.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι μαθητές των οποίων τα κείμενα διακρίθηκαν και απονεμήθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι σε όλα τα σχολεία για τη συμμετοχή των μαθητών τους. Ειδικά βραβεία δόθηκαν στους μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης των οποίων τα κείμενα διακρίθηκαν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ