Τρίτη 22 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τζαζ στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές δραστηριότητες στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια). Το Στέκι ανοίγει την όμορφη αυλή και υποδέχεται νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, αλλά και κινηματογραφικά αριστουργήματα.

Την Πέμπτη 24 Μάη, στις 21.00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία «Αλέκος Βρέτος Project». Η προσέγγιση προς την τζαζ και ο αδάμαστος αυτοσχεδιασμός συνθέτουν ένα μπουκέτο ηχοχρωμάτων, το οποίο κυριαρχείται από παραδοσιακά αραβικά, ελληνικά και αρμένικα στοιχεία. Λυρικές μελωδίες και αιχμηρά αρμονικά μονοπάτια δημιουργούν διαφορετικά συναισθήματα στον ακροατή, σε κάθε συναυλία αυτού του γκρουπ.

Παίζουν οι μουσικοί: Αλέκος Βρέτος, Δημήτρης Σεβδαλής, Ντίνος Μάνος, Δημήτρης Κλωνής.

Την Τρίτη 29 Μάη, στις 20.30, θα προβληθεί η ταινία «Αλοζανφάν» των Πάολο και Βιτόριο Ταβιάνι. Μια από τις σημαντικότερες ταινίες του πολιτικού κινηματογράφου και σίγουρα ένα έργο - σταθμός για τη δεκαετία του '70, με τους Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, Μίμσι Φάρμερ, Λάουρα Μπέτι και την αξεπέραστη μουσική του Ενιο Μορικόνε. Η ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται στην Ιταλία του 1816, στην εποχή της εξέγερσης του Γαριβάλδη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ