Τρίτη 15 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ «ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΚΣ» ΣΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Καταγγέλλουν εκβιασμό των σπουδαστών για συμμετοχή σε κυβερνητική φιέστα

Την προσπάθεια καθηγήτριας σε εργαστήριο του 3ουέτους του Τμήματος Αισθητικής να «εκβιάσει» τη συμμετοχή σπουδαστριών του τμήματος σε εκδήλωση της κυβερνητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, του «Bloco», όπου μιλούσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Κ. Αγγελόπουλος, καταγγέλλουν οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Οπως αναφέρουν, στις 10 Μάη η καθηγήτρια κάλεσε τους σπουδαστές να παραβρεθούν στην εκδήλωση, με την απαίτηση να μην υποβάλουν ερωτήσεις στον υπουργό (!), και στη συνέχεια πήρε... απουσίες από τους σπουδαστές που δεν παραβρέθηκαν!

Σε ανακοίνωσή τους, οι υποψήφιοι με την «Πανσπουδαστική» σχολιάζουν μεταξύ άλλων:

«Για μια ακόμα φορά, αποδεικνύεται ότι η πολιτική που τσακίζει τις ζωές μας πάει χέρι - χέρι με τους εκβιασμούς και όποιους άλλους κατασταλτικούς μηχανισμούς. Για μια ακόμα φορά, επιβεβαιώνεται η προσπάθειά τους να βρουν ενεργούς εκφραστές της αντιλαϊκής πολιτικής τους. Και όταν το καρότο της "δίκαιης ανάπτυξης" και της "εθνικής προσπάθειας" πέφτει στο κενό, επιστρατεύουν το μαστίγιο της τρομοκρατίας και του χαφιεδισμού.

Δεν μας ξαφνιάζει ούτε η ομοιότητα των μεθόδων της κυβερνητικής παράταξης με αυτές της ΔΑΠ στο ΤΕΙ. Αλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλέψει, με όλους τους νόμους που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια, και "την μπουκιά από το στόμα" της ΝΔ, κάνοντας copy paste τις προτάσεις της ΔΑΠ στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Στις μεθοδεύσεις και στους καλοσυνάτους "εκβιασμούς" θα τα "χαλούσε"; Τέτοιες είναι οι μέθοδοί τους γιατί τέτοια είναι η πολιτική τους!».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org