Τρίτη 15 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Με επιτυχία ξεκίνησαν οι μουσικές εκδηλώσεις

Μελωδίες και στίχοι των εργαζομένων του κόσμου γέμισαν το Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, στη συναυλία των «The Worksongs Project», που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή, ανοίγοντας τις μουσικές βραδιές που προγραμματίζονται στο Στέκι για το Μάη και τον Ιούνη.

Η μουσική παράσταση ταξίδεψε τους ακροατές στις έξι ηπείρους, σε ένα ταξίδι που σκοπό έχει να τονίσει τις ομοιότητες στη δραστηριότητα και τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων της δουλειάς σε όλο τον κόσμο.

Το σχήμα συναποτελούν οι: Ζαγαρέλος Λεωνίδας, Λιάσκος Δημήτρης, Μαλακατές Περικλής, Μωραΐτης Αποστόλης, Τσιμπλάκης Βαγγέλης, Στεφανής Δημήτρης.

Το ραντεβού ανανεώνεται το Σάββατο 19 Μάη στις 20.00, με βραδιά κιθάρας με την σολίστ Εύα Φάμπα. Μαζί της δύο νεαροί κιθαρίστες, ο Παναγιώτης Λέων και ο Στράτος Καραγκούνης. Πρόκειται για μία παράσταση - ταξίδι σε διαφορετικές εποχές, διάφορες χώρες και είδη μουσικής, μέσα από τον ήχο της κιθάρας.

Για πληροφορίες τα στοιχεία επικοινωνίας του Στεκιού είναι: e-mail: steki@kne.gr και τηλέφωνο: 210.8823.674 (από τις 10.00 έως τις 21.00).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ