Τρίτη 15 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να κατακτήσουμε τη ζωή και το μέλλον που δικαιούμαστε και στις δύο πλευρές του Αιγαίου

Μήνυμα της Κομμουνιστικής Νεολαίας Τουρκίας προς την ΚΝΕ μπροστά στις φοιτητικές εκλογές

«Τη ζωή και το μέλλον που δικαιούμαστε μπορούμε να τα κατακτήσουμε και στις δύο πλευρές του Αιγαίου!».

Με αυτό τον τίτλο, η Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας απευθύνει μήνυμα προς την ΚΝΕ μπροστά στις αυριανές φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, στο οποίο σημειώνει:

«Η Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας (ΚΝΤ, TKG), εκπροσωπώντας τη μαχητική και οργανωμένη πολιτική δύναμη της νεολαίας της εργατικής τάξης στα πανεπιστήμια της Τουρκίας, διακηρύσσει τη στήριξη και την αλληλεγγύη της στην αγωνιζόμενη νεολαία και τους φοιτητές της Ελλάδας.

Η νεολαία της Ελλάδας, που για να καλύψει τα έξοδα των σπουδών της αναγκάζεται να δουλεύει κάτω από σκληρές συνθήκες...

Η νεολαία της Ελλάδας της οποίας το μέλλον το κλέβουν η τρόικα και οι ντόπιοι συνέταιροι με μνημόνια και νέα νομοθετήματα...

Η νεολαία της Ελλάδας, που δέχεται την καταστολή από την αστυνομία, τις φασιστικές δυνάμεις και από τη δήθεν αριστερή κυβέρνηση...

...αυτή την Τετάρτη θα βρεθεί στις κάλπες για τις φοιτητικές εκλογές. Θα έχει δύο επιλογές: Να κάνει μια επιλογή μεταξύ των οργανώσεων που είναι στα πανεπιστήμια και εκπροσωπούν τις πολιτικές δυνάμεις που είναι υπεύθυνες για την κατάσταση που η ίδια βιώνει στην Ελλάδα ή να ψηφίσει την "Πανσπουδαστική ΚΣ", που αντιπροσωπεύει τις πραγματικές διεκδικήσεις της.

Εμείς, οι φίλοι και σύντροφοί τους από την Τουρκία, πιστεύουμε ότι η νεολαία στην Ελλάδα θα δώσει μια καλή απάντηση σε όσους επιδιώκουν να την αποδιοργανώσουν και να της αρνηθούν κάθε δικαίωμα που κατέκτησε όλα τα χρόνια μέχρι σήμερα μέσα από σκληρούς αγώνες.

Καλούμε τη νεολαία της Ελλάδας να κάνει αυτό που θα είναι το καλύτερο για τα πανεπιστήμια, για τη χώρα και για το μέλλον της: Να ψηφίσει την "Πανσπουδαστική ΚΣ"! Αν το κάνετε αυτό θα γίνει ακόμα πιο δυνατή και η νεολαία που μοιράζεται τα ίδια όνειρα και τον ίδιο αγώνα μαζί σας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου...

Μαζί με την ΚΝΕ και την ΚΝΤ, που δείχνουν τη μόνη διέξοδο για τη νεολαία ώστε να κατακτήσει "τις σπουδές και τη ζωή που μας αξίζουν", ήρθε η ώρα να οργανωθούμε και να σώσουμε το μέλλον μας, κόντρα στους εκμεταλλευτές.

Πρέπει να είμαστε ανυποχώρητοι και αποφασισμένοι ώστε να κατακτήσουμε τη ζωή και το λαμπρό μέλλον, και στις δυο πλευρές του Αιγαίου!».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι φοιτητές να κάνουν τη διαφορά ενισχύοντας την «Πανσπουδαστική ΚΣ»(10/4/2019)
Αύριο ψηφίζουμε και ενισχύουμε την «Πανσπουδαστική ΚΣ»(15/5/2018)
Κάλεσμα στήριξης της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» στις φοιτητικές - σπουδαστικές εκλογές(4/4/2018)
Πάνω από 8.000 υποψήφιοι στα αγωνιστικά ψηφοδέλτια(8/4/2003)
Ελπίδα για τους αγώνες που θα 'ρθουν(21/4/2002)
Ενίσχυση της συμμετοχής και της Πανσπουδαστικής(18/5/2000)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org