Τρίτη 15 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΝΙΔΙΟΥ
Εκθεση ζωγραφικής «Πάντα Παρών»

Εκθεση ζωγραφικής με σύνθημα «Πάντα Παρών» διοργανώνουν τα Σωματεία και οι φορείς του δήμου Αχαρνών που συσπειρώνονται στη Λαϊκή Επιτροπή Μενιδίου. 30 καλλιτέχνες δημιουργούν και δηλώνουν «παρών» σε δύσκολους καιρούς. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Μάη στις 20.00, όπου θα πραγματοποιηθεί και μουσικό αφιέρωμα.

Στο κάλεσμά τους αναφέρουν: «Τα Σωματεία και οι φορείς του δήμου Αχαρνών, που όλο το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησαν στην πάλη του λαού και της νεολαίας της περιοχής μας, σας προσκαλούν στην Εκθεση ζωγραφικής που διοργανώνουν με τη συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών από την περιοχή μας.

Η Τέχνη, συνολικά ο Πολιτισμός έχει τη δική του ξεχωριστή θέση σε αυτόν τον αγώνα. Καθώς μπορεί να εμπνεύσει αλλά και να εμπνευστεί από αυτόν. Επιδιώκουμε να συζητήσουμε με το σύνολο των επισκεπτών για την ανάγκη ακόμα πιο οργανωμένα, ακόμα πιο μαζικά να συνεχίζουμε να παλεύουμε ενάντια σε όσους συνθλίβουν τη ζωή μας. Φωνάζουμε δυνατά στο δρόμο αλλά και μέσα από την τέχνη. Κόντρα στην πολιτική που γεννά φτώχεια - ανεργία - εξαθλίωση και υποβαθμίζει την περιοχή μας. Εχουμε δικαίωμα να ζήσουμε με αξιοπρέπεια, με σταθερή δουλειά, με ελεύθερο χρόνο και με σύγχρονα δικαιώματα. Αυτά δεν χαρίζονται... Με αγώνα κατακτιούνται. Γι' αυτό... ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ».

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Ανδρέου Νίκη, Αντωνοπούλου Γεωργία, Βάης Ιάκωβος, Βάρβογλης Δημήτρης, Βρετού Μαρία, Δαμιανίδου Ολγα, Δημουλάς Χρήστος, Εφετζή Τζούλια, Κατάρα Φανή, Κοσκινά Ελένη, Κουρμένταλα Διονυσία, Κουτουφάρη Δέσποινα, Κούτρα Αθανασία, Κωστορίζος Ευρύμαχος, Λαζάρου Λίζα, Μαραθού Ελένη, Μίχα Φανή, Μιχαήλ Στέλλα, Νίκα Κωνσταντίνα, Νίκα Μαρία, Παπαδημητροπούλου Ζωή, Παραστατίδου Σοφία, Πλιώτα Τζούλια, Προυραΐμη Μαρία, Σακελαροπούλου Μαίρη, Σταφέτος Στέλιος, Τζένη Μαίρη, Τσεβάς Χρήστος, Φιλιππούση Δήμητρα, Κουμαριανού Μαριάνθη.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 20/5 έως τις 29/5 και τις ώρες 10.00 - 13.00 και 17.00 - 21.00 στον εκθεσιακό χώρο του δημαρχείου Αχαρνών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ