Παρασκευή 11 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάλεσμα οργάνωσης του αγώνα και της απεργίας στις 30 Μάη

Σύσκεψη συνδικάτων και φορέων της Αττικής, την Τετάρτη 16 Μάη, για την προετοιμασία της απεργιακής κινητοποίησης. Τη Δευτέρα 14 Μάη η σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη

  • Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες, γυναίκες, νέους και νέες να πάρουν μαζικά μέρος στην 24ωρη απεργία και στις διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις στις 30 Μάη, με σύνθημα «Η ανάπτυξή σας τσακίζει τη ζωή μας - Αγώνας, οργάνωση και αντεπίθεση η επιλογή μας!».
  • Κανένας να μην παρασυρθεί από τα λόγια της κυβέρνησης περί «μεταμνημονιακής εποχής». Οχι μόνο δεν φέρνει ανακούφιση και λύτρωση για τον εργαζόμενο λαό, αλλά θα δυναμώσει η αντιλαϊκή επίθεση, με βάση τα μνημόνια επιτήρησης της ΕΕ, για τα κέρδη των μονοπωλίων.
  • Καμιά εμπιστοσύνη στις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, που έχουν για σημαία τους τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και βρίσκονται απέναντι από τις ανάγκες των εργαζομένων, απόντες από τις αγωνίες και τις διεκδικήσεις τους.
  • Για τους εργαζόμενους ένας δρόμος υπάρχει: Ο δρόμος της οργάνωσης και της συλλογικής διεκδίκησης, της αντεπίθεσης για τις σύγχρονες ανάγκες.

ΣΕΛ.  15

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ