Παρασκευή 11 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκέντρωση για τα 100χρονα του Κόμματος

Αύριο Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Αργυρούπολης και Ελληνικού καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό, με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

Εκδηλώσεις σε άλλες περιοχές

Τη Δευτέρα 14 Μάη:

-- Στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση στην Καλαμπάκα Τρικάλων (αίθουσα «Νίτσα Λιάπη»), θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 7 μ.μ., στο ΤΕΙ Κατερίνης, εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξάνδρας Κολοντάι «Το γυναικείο ζήτημα από την πρωτόγονη κοινωνία στη σύγχρονη εποχή». Θα μιλήσει η Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

Σήμερα, Παρασκευή 11 Μάη, η ΚΟΒ Νοτίου Πηλίου καλεί στις 7.30 μ.μ., στο ΚΕΓΕ στην Αργαλαστή. Θα μιλήσει ο Β. Μεταξάς, Γραμματέας της ΤΕ Μαγνησίας.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Μοσχάτου Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου (Σολωμού 30), με τίτλο «100 χρόνια ΚΚΕ - Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο - εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

-- Εκδήλωση προς τιμήν του πρώτου νεκρού του ηρωικού Μάη του '36, Τάσου Τούση, διοργανώνει η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 12 το μεσημέρι, στο Ασβεστοχώρι.

Επίσης, την Κυριακή 13 Μάη, στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Μανταμάδου Λέσβου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση στο Μνημείο Λαϊκών Αγωνιστών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ