Παρασκευή 11 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων φορέων και εμπλεκόμενων με τη δασοπροστασία και την πυρασφάλεια, αλλά και φορέων του εργατικού - λαϊκού κινήματος, καθώς τα ζητήματα αυτά άπτονται ζωτικών αναγκών της εργατικής - λαϊκής οικογένειας, πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» η εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για την πυρασφάλεια και τη δασοπροστασία.

Τις θέσεις του ΚΚΕ παρουσίασε ο ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ακολούθησαν παρεμβάσεις και τοποθετήσεις από στελέχη αρμόδιων φορέων, ειδικούς και επιστήμονες που ανέπτυξαν πλευρές του θέματος.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος ανθυποπυραγός του Πυροσβεστικού Σώματος και μέλος της Επιτροπής του ΚΚΕ για τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, ο Ανέστης Τσουκαράκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, ο Νίκος Κοτσιώρης, επίτιμος υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Γιάννης Σταμούλης, πρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, ο Γιάννης Σαΐτης, ταξίαρχος ε.α., ο Μιχάλης Σοφικίτης, ταξίαρχος ε.α., ο Βασίλης Γιαννάκος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Πυροσβεστών Αττικής, και ο Θανάσης Εξαρχόπουλος, επικεφαλής της Εθελοντικής Δασοπροστασίας Καισαριανής. Παρευρέθηκαν επίσης οι δήμαρχοι Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, και Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος.

Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει σήμερα αποσπάσματα από την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, καθώς και ρεπορτάζ από τις παρεμβάσεις των ειδικών, συνδικαλιστών και επιστημόνων. Ολόκληρη η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα δημοσιευτεί στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ